OLYMPUS DIGITAL CAMERA Posted in: opskrifter #2

Ingredienser - Ca 2 personer:

  • 4-6 gulerødder
  • 4-6 buketter brokoli eller andet kål
  • edamamebønner uden bælg
  • 1 spsk kokos olie
  • 2 -3 tsk karry/paste
  • Revet ingefær
  • 2-4 limeblade, evt hvidløg
  • Evt. 1-2 dl Kokosmælk
  • Olivenolie, soya/salt, peber.

Forberedelse

Skræl og skær gulrødder og kål i mindre stykker og streg dem i kokosolie og karrypaste. Tilsæt salt/bouillon/soya, samt ingefær, limeblade og evt hvidløg. Tilsæt vand til det dækker og lad suppen simre 5-10 min afhængigt af hvor bløde du ønsker grøntsagerne.

Tilsæt kokosmælk, edamame bønner og smag til med salt og peber. Tilsæt olivenolie/sesamolie ved servering.

Drys evt med sesamfrø.

Comments