Plej dig selv med et healende og mildt Pancha Karma forløb

imageDin fordøjelse er et af de vigtigste systemer i den daglige funktion af din krop. Og dermed den vigtigste forudsætning for et sundt liv i balance og med masser af overskud og energi!

Hver dag skal kroppens celler fornyes med nye byggesten. Disse byggesten kommer fra din kost og fordøjelsen sørger for at kosten kan nedbrydes til noget kroppen kan bruge. Hvis din fordøjelse ikke fungere optimalt vil du ikke få de nødvendige byggesten (vitaminer, mineraler osv.), som kroppen har behov for og kroppens andre funktioner begynder at lide under dette. Du kan føle dig utilpas, træt, oppustet, uoplagt og generelt ude af balance. Eller du kan have mere udprægede symptomer i form af hovedpine, smerter, vægtstigning eller vægttab eller mentale symptomer i form af modløshed, ubalance, stagnation.

Derfor kan det være en god ide at udføre en ‘hovedrengøring’ både mentalt og fysisk et par gange om året. Typisk ved skift i årstiderne.

Renselser/rengøring har været brugt i forskellige medicinske traditioner gennem generationer. Og der er ingen tvivl om at det kan være til stor gavn for kroppen og vil fjerne en række gener og sygdomme. Men det er vigtigt at udrensningen gennemføres med en professionel vejledning, så du undgår at skabe en ny ubalance i din fordøjelse. (Mange kurer er desværre fanatiske og voldsomme og kan dermed være med til at skabe nye ubalancer) Din fordøjelse er din primære forudsætning for et sundt liv, så den skal passes og plejes og behandles med omsorg og stabilitet.

Før du påbegynder en hvilken som helst kur/forløb, bør du derfor rådføre dig med en kvalificeret behandler eller læge. Skriv eller ring hvis du har behov for mere information og rådgivning.

Mine forløb er milde og naturlige og er tilpasset din ayurvediske type. Med et mildt forløb forstyrres din naturlige balance mindst muligt. Alle vores forløb er uden brug af tarmrensing, afføringsmidler eller andre voldsomme metoder.

Et Pancha Karma forløb genskaber og optimere din naturlige fordøjelse og påvirker, via fordøjelsen, hele dit system, både fysisk og mentalt. Du vil med garanti føle dig fornyet og fuld af energi, både fysisk og mentalt!

Skriv og få mere information om en af vores forløb. Du kan eventuelt kombinere med en af vores retreats.