Bambus_thumbnailAyurveda er Indiens traditionelle viden om livet. Ved hjælp af naturlige og holistiske metoder genetableres din naturlige balance og du heales på et dybere niveau både fysisk og mentalt.

Der er fokus på forebyggelse fremfor symptombehandling. Derfor er behandlingen og dermed også resultaterne mere langsigtede og dybdegående.

Fordøjelsen er central i Ayurveda. Ved hjælp af de Ayurvediske livsstils- og kostprincipper forbedre du din fordøjelse og dermed dit immunforsvar. Via de 5 sanser og ved hjælp af balancering af de 5 elementer, renses organer og væv for affaldstoffer/giftstoffer og ophobninger, samtidigt med at du opbygger ny styrke.

En Ayurveda kur bør vare i mindst 2 uger, men der anbefales en længere kur for et mere dybdegående og langstigtet resultat. Læs mere om detox og vores retreats her.

Kontakt goldenbalance og få viden om din type, kost- og livsstilsanbefalinger.

Ved hjælp af en Ayurvedisk analyse får du viden om din type og gennem denne viden kan du genetablere og bibeholde din naturlige balance. Når du kender din type, kan du få et tilpasset kostprogram og livstilsråd, som balancere din specifikke type.